A libamájas szendvics elkészítéséhez egy serpenyőben, magas hőfokon megpirítjuk a zsíron a tisztított libamájat, oldalanként 2-2 perccel számolva. Visszavesszük közepesre a hőmérsékletet és hozzáadjuk a szeletelt fokhagymát, a majoránnát, sózzuk, borsozzuk és 1-2 perc alatt összepirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről és lefedjük.
A vajat kihabosítjuk a citromlével, a fűszerpaprikával, sóval, borssal és a finomra vágott petrezselyemmel. A kenyereket megkenjük a fűszeres vajjal, rápakolgatjuk a 0,5 cm-es szeletekre vágott libamájat és meglocsoljuk a kisült szafttal. A libamájas szendvics tetejére finomra vágott snidlinget, karikára vágott lila hagymát, valamint vékonyan felszeletelt újhagymát és koktélparadicsomot teszünk.

- Elkészítési idő: 30 perc