Szendvicsek

Paniniszendvicsvöröspesztóval

Panini szendvics vörös pesztóval

Hozzávalók
2 db
szendvicskenyér
3 ek
vörös pesztó
8 szelet
cheddar sajt
10 - 12 szelet
chorizo kolbász
2 marék
rukkola
4 szelet
serrano sonka
A vörös pestohoz
1 marék
bazsalikomlevél
4 ek
ricotta
7 - 8 db
koktélparadicsom
1 kis marék
hámozott mandula, vagy más olajos mag
1 púpozott ek
reszelt parmezán
0.5 dl
olívaolaj
só, bors

Elkészítés
A vörös pesztóhoz az összes hozzávalót egy aprítógépbe tesszük és az egészet jól lezúzzuk.A kenyereket kettévágjuk és mindkét vágott felüket megkenjük a pestoval. Az alsó kenyérfelekre rápakolunk 2-2 szelet cheddar sajtot, mehet rá a chorizo, rukkola, serrano, majd újabb adag sajttal és a szendvicsek felső részével zárjuk a sort.Egy grillserpenyőt felforrósítunk, belerakjuk a szendvicseket és pár percig lenyomjuk őket egy nehezebbb lábassal, hogy jobban megpirulhassanak. Mikor már aranybarna színt kaptak, megfordítjuk őket, ugyanígy megpirítjuk a másik felüket is és már készen is vagyunk.
Fotó: Szilágyi Nóra
Ha tetszett a panini szendvics vörös pesztóval receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

www.streetkitchen.hu

Az olaszok bármihez nyúlnak, az arannyá válik. De most komolyan, még egy sima szendvicset is simán fel tudnak dobni úgy, hogy őrülten jó legyen - most Nóri elhozta a híres híres panini szendvicset vörös pestoval turbózott változatát!

Hozzávalók

2 főre
2 db
szendvicskenyér
3 ek
vörös pesztó
8 szelet
cheddar sajt
10 - 12 szelet
chorizo kolbász
2 marék
rukkola
4 szelet
serrano sonka
A vörös pestohoz
1 marék
bazsalikomlevél
4 ek
ricotta
7 - 8 db
koktélparadicsom
1 kis marék
hámozott mandula, vagy más olajos mag
1 púpozott ek
reszelt parmezán
0.5 dl
olívaolaj
só, bors
A vörös pesztóhoz az összes hozzávalót egy aprítógépbe tesszük és az egészet jól lezúzzuk.A kenyereket kettévágjuk és mindkét vágott felüket megkenjük a pestoval. Az alsó kenyérfelekre rápakolunk 2-2 szelet cheddar sajtot, mehet rá a chorizo, rukkola, serrano, majd újabb adag sajttal és a szendvicsek felső részével zárjuk a sort.Egy grillserpenyőt felforrósítunk, belerakjuk a szendvicseket és pár percig lenyomjuk őket egy nehezebbb lábassal, hogy jobban megpirulhassanak. Mikor már aranybarna színt kaptak, megfordítjuk őket, ugyanígy megpirítjuk a másik felüket is és már készen is vagyunk.
Fotó: Szilágyi Nóra
Ha tetszett a panini szendvics vörös pesztóval receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Ha tetszett a panini szendvics vörös pesztóval receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept

Receptválogatások

Összes cikk megtekintése