Szendvics rovat

Philadelphiacheesesteakszendvics-szaftoséssajtos

Philadelphia cheese steak szendvics - szaftos és sajtos

Hozzávalók
majonéz a bagettekre
valamilyen pofás bagett
6 - 7 fej
csiperke gomba
3 db
kaliforniai paprika különböző színekben
hátszín, vagy fehérpecsenye
5 - 6 szelet
scamorza, vagy mozzarella sajt
só, bors
olaj a zöldségek és a hús pirításához

Elkészítés

A bagettet keresztben és hosszában is elvágjuk, majd majonézzel megkenve mindegyik felüket szépen lepirítjuk egy száraz serpenyőben, majd félretesszük az egészet egy papírral letakarva.

philly_cheese_steak_1.jpg

A gombát feldaraboljuk és forró serpenyőben, olajon lepirítjuk. A piruló gomba mellé jöhet a csíkokra vágott kaliforniai paprika, amit szintén megkapatunk. Ha szépen lepirultak, megsózzuk zöldségeket és félretoljuk őket a serpenyőben, hogy legyen helye a húsnak.

philly_cheese_steak_5.jpg

A hűtő-hideg húsból nagyon vékony szeleteket vágunk és ha visszamelegedtek szobahőmérsékletűre, a hússzeleteket bedobjuk a serpenyőbe a zöldségek mellé. Kapnak egy kevés olajat, sót, borsot. Nagy lángon sütjők 2-3 percig, hogy ne száradjanak ki. A sajtból szeleteket vágunk és rádobjuk a húsra. Megvárjuk, hogy szépen ráolvadjon, majd az egész cucc mehet rá a bagettekre, húsostól, sajtostul, zöldségestül. Lezárjuk a szenyót a bagett tetejével és kész!

philly_cheese_steak_2.jpg

www.streetkitchen.hu

A Szaftos kaják támogatója:
Tartalom szponzorációs logó

Amerika egyik kultikus szendvicséről van szó, amit a legenda szerint olasz bevándorlók találtak ki. A szaftos hús és a jófajta sajt teszi naggyá, de azzal pakolhatjuk még meg, amivel csak szeretnénk. Fogyasszátok sültkrumplival és sörrel, jó lesz nektek!

Hozzávalók

1
majonéz a bagettekre
valamilyen pofás bagett
6 - 7 fej
csiperke gomba
3 db
kaliforniai paprika különböző színekben
hátszín, vagy fehérpecsenye
5 - 6 szelet
scamorza, vagy mozzarella sajt
só, bors
olaj a zöldségek és a hús pirításához

A bagettet keresztben és hosszában is elvágjuk, majd majonézzel megkenve mindegyik felüket szépen lepirítjuk egy száraz serpenyőben, majd félretesszük az egészet egy papírral letakarva.

philly_cheese_steak_1.jpg

A gombát feldaraboljuk és forró serpenyőben, olajon lepirítjuk. A piruló gomba mellé jöhet a csíkokra vágott kaliforniai paprika, amit szintén megkapatunk. Ha szépen lepirultak, megsózzuk zöldségeket és félretoljuk őket a serpenyőben, hogy legyen helye a húsnak.

philly_cheese_steak_5.jpg

A hűtő-hideg húsból nagyon vékony szeleteket vágunk és ha visszamelegedtek szobahőmérsékletűre, a hússzeleteket bedobjuk a serpenyőbe a zöldségek mellé. Kapnak egy kevés olajat, sót, borsot. Nagy lángon sütjők 2-3 percig, hogy ne száradjanak ki. A sajtból szeleteket vágunk és rádobjuk a húsra. Megvárjuk, hogy szépen ráolvadjon, majd az egész cucc mehet rá a bagettekre, húsostól, sajtostul, zöldségestül. Lezárjuk a szenyót a bagett tetejével és kész!

philly_cheese_steak_2.jpg

Ha tetszett a philadelphia cheese steak szendvics - szaftos és sajtos receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept

Receptválogatások

Összes cikk megtekintése