A pikáns kukoricasaláta elkészítéséhez a hagymát finomra vágjuk és egy tálban összekeverjük a majonézzel, a tejföllel, a mustárral és a csípős szósszal. Belekeverjük a leszűrt kukoricát is, sózzuk, borsozzuk, majd felhasználásig a hűtőbe tesszük, hogy az ízek igazán összeérjenek.
Pikáns kukoricasaláta (Fotó: Street Kitchen)
Elkészítési idő: 10 perc
Ha nem éred be egyetlen grillrecepttel, akkor ezeket is csekkold Bürgés Tomitól:
Ha a sima sali szerintetek nem eléggé tartalmas egy fullos sült hús mellé, de a krumplit meg már unjátok, akkor ez a majonézes kukoricasaláta lesz a ti receptetek! Csak pár alapanyag és pár perc kell az elkészítéséhez.
Hozzávalók
2 főre
2 fej
salottahagyma
(60 g/fej)
4 ek
majonéz
2 ek
tejföl
1 ek
mustár
2 ek
édes, enyhén csípős szósz
1 konzerv
kukorica
(400 g-os kiszerelés)
só, bors
A pikáns kukoricasaláta elkészítéséhez a hagymát finomra vágjuk és egy tálban összekeverjük a majonézzel, a tejföllel, a mustárral és a csípős szósszal. Belekeverjük a leszűrt kukoricát is, sózzuk, borsozzuk, majd felhasználásig a hűtőbe tesszük, hogy az ízek igazán összeérjenek.
Pikáns kukoricasaláta (Fotó: Street Kitchen)
Elkészítési idő: 10 perc
Ha nem éred be egyetlen grillrecepttel, akkor ezeket is csekkold Bürgés Tomitól:
Ha tetszett a Pikáns kukoricasaláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!