
Brutális kaják
Pörikrumplivalésvörösborralturbózva-ezaPINCEPÖRKÖLT!!
"Ahány gasztromagazin, annyi szokás", tartja az ősi mondás, és ez természetesen igaz a pörköltekre is. 10 millió pörköltszakértő országa vagyunk, így talán nem is érdemes arról vitatkozni, hogy ezt az ételt hogy jó, hogy nem jó elkészíteni, egy valamit viszont ki merünk jelenteni: ebben a krumplival, vörösborral és bőrös csülökkel turbózott pincepörköltben egészen biztosan nem fogtok csalódni.
Hozzávalók
4 főre
2 ujjnyi
vastag szalonna
1 fej
vöröshagyma
3 gerezd
fokhagyma
1 db
paprika
1 db
nagyobb paradicsom
1 csapott tk
édes fűszerpaprika
1 csapott tk
csípős paprika
1 csapott tk
füstölt paprika
400 g
marhahús
200 ml
vörösbor
só, bors
2 - 3 db
babérlevél
1 nagy csipet
1 mk
fűszerkömény
400 g
bőrös csülök
3 db
nagyobb burgonya

Ha tetszett a Pöri krumplival és vörösborral turbózva - ez a PINCEPÖRKÖLT!! receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept