A ribizlis Aperol Spritzhez egy szép, öblös poharat megtöltünk jéggel, majd rácsorgatjuk a ribizlilevet, az Aperolt, felöntjük a proseccóval és némi szódával, illetve 1-2 fürt ribizlivel díszítve már ihatjuk is!
Tipp: Ha már készítettetek ribizliszörpöt, akkor a ribizlilevet simán kiválthatjátok vele, persze ebből kevesebb kell majd, de a végeredmény szuper lesz.
A klasszikus Spritz-et sokan ismerik, és szeretik. Ha Olaszországban jártok, akkor szinte kötelező fogyasztani belőle egy – khmmm… több – pohárral. Ennek most a ribizlis verziója készült el, ami szintén isteni!
Hozzávalók
1 főre
jégkocka
40 ml
ribizlilé
90 ml
aperol
120 ml
prosecco rosso
60 ml
szódavíz
1 - 2 fürt
friss ribizli
A ribizlis Aperol Spritzhez egy szép, öblös poharat megtöltünk jéggel, majd rácsorgatjuk a ribizlilevet, az Aperolt, felöntjük a proseccóval és némi szódával, illetve 1-2 fürt ribizlivel díszítve már ihatjuk is!
Tipp: Ha már készítettetek ribizliszörpöt, akkor a ribizlilevet simán kiválthatjátok vele, persze ebből kevesebb kell majd, de a végeredmény szuper lesz.
Ha tetszett a ribizlis aperol spritz receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!