A lisztet, a keményítőt és a sót összekeverjük. A vajat kisebb darabokban hozzáadjuk, majd a tojást is, és összegyúrjuk. Lefóliázzuk, és hűtőbe rakjuk legalább 1 órára. Lisztezett deszkán 16 x 16 cm-es négyzet alakúra nyújtjuk, és 2 x 2 cm-es kockákat vágunk belőle. Megszurkáljuk őket villával és megkenjük tojással, majd 190 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük.

A mártogatóshoz a bacont lepirítjuk és felaprítjuk. A fokhagymát egészben, 200 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük, majd kivesszük a gerezdeket a héjukból (ha nagy fokhagymát találunk, akkor elég csak a felét használni). Hozzáadjuk a krémsajtot, a joghurtot, a majonézt és a reszelt parmezánt is, majd alaposan összekeverjük. Két db szufléformába adagoljuk, és 200 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük.A kekszeket a mártogatóssal tálaljuk.