Hirdetés
Bespájzolva

Szuper őszi nasi: krémsajtos szőlőgolyók

Hozzávalók

20
darabhoz
+
20 db nagyobb szem szőlő
250 g natúr krémfehérsajt
100 g darált dió
100 g darált pisztácia
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Szuper őszi nasi: krémsajtos szőlőgolyók

Isteni finom, nagy szemű szőlőt lehet kapni a boltokban, piacokon, ezért most hoztunk Nektek egy nagyon könnyen összedobható, de annál látványosabb őszi, szőlős receptet. Elkészíthetitek előételnek, délutáni nasinak, de esti bulikajának is tökéletes!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

20
darabhoz
+
20 db nagyobb szem szőlő
250 g natúr krémfehérsajt
100 g darált dió
100 g darált pisztácia
Bevásárlólistához adom

 

A szőlőszemeket megmossuk és papírtörlővel leitatjuk róluk a felesleges vizet. A krémsajtot villával jó alaposan összedolgozzuk, hogy könnyebben tudjuk formázni. A sajtból teáskanálnyi adagokat helyezünk a tenyerünkbe, ellapítjuk, a közepébe helyezzük egy szőlőszemet, majd gombócot formázunk belőle úgy, hogy mindenhol befedje azt. Ha az összes gombóc elkészült az egyik felét megforgatjuk a darált dióban, a másik felét a pisztáciában. Tálalhatjuk egészben és félbevágva is.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások