Hozzávalók
A mázhoz
- 50 ml víz
- 4 ek szójaszósz
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 ek méz
- 1 nagy ek barna cukor
- 1 mk Tabasco pepper sauce
- 2 csipet bors
- 2 csapott tk keményítő + 2 tk víz
A csirkéhez
- 400 g csirkemellfilé
Hozzávalók
A mázhoz
- 50 ml víz
- 4 ek szójaszósz
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 ek méz
- 1 nagy ek barna cukor
- 1 mk Tabasco pepper sauce
- 2 csipet bors
- 2 csapott tk keményítő + 2 tk víz
A csirkéhez
- 400 g csirkemellfilé
A szószhoz a vizet, szójaszószt, zúzott fokhagymát, mézet, barna cukrot, Tabasco szószt és borsot felforraljuk, majd 2 tk vízben elkeverjük a keményítőt és besűrítjük vele a szószt.
A csirkemellet kisebb kockákra vágjuk és kevés olajon, egy serpenyőben elkezdjük lepirítani, majd hozzáadjuk a szószt és puhára sütjük a falatkákat. Rizzsel vagy tetszőleges körettel tálaljuk.