
Brutális kaják
T-bonesteaksütés,ahogyaztkell!
Ha valaki szereti a jó húsokat, akkor egy igazán frankó t-bone steaket legalább egyszer az életben muszáj kipróbálnia. Jobb henteseknél szerencsére már simán be lehet szerezni és hát nagyon megéri: azért egyszerre enni bélszínt és hátszínt nem mindennapi élmény – és most azt is megmutatjuk, hogy mitől lesz tökéletes ez a hús.
Hozzávalók
2 főre
50 g
vaj
A steakhez
2 szelet
olaj
só
A chimichurri vajhoz
1 csokor
petrezselyem
1 gerezd
fokhagyma
só
bors
1 csapott ek
szárított oregánó
0.5 db
citrom leve

Ha tetszett a T-bone steak sütés, ahogy azt kell! receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept