A tacoburger első fázisában a karamellizált lila hagymához a hagymát félfőre vágjuk. A cukrot egy gyorsforralóban, közepes lángon megkaramellizáljuk, majd rádobjuk a hagymát, megsózzuk, és addig főzzük, ameddig meg nem puhul. Ha kész, ráöntjük a balzsamecetet, fél percig még forraljuk, majd félretesszük.
A szószhoz összekeverjük a majonézt, a ketchupot, a mustárt és a Worcestert. Ezután a jégsalátát és a paradicsomot is felszeleteljük.
A húsból 2 gombócot gyúrunk, majd az egyiket egy közepes méretű, forró, kiolajozott serpenyőbe tesszük, és szétnyomjuk. A hús tetejét sózzuk és borsozzuk, és nagy lángon fél percig sütjük. Közben a tetejére teszünk 2 szelet cheddart és egy tortillát, belenyomkodjuk, átfordítjuk, és ezen az oldalán is sütjük kb. 2 percet, majd kész is.
A tacoburger húsos felére kenünk a szószból, teszünk rá a hagymalekvárból és a zöldségekből, majd félbehajtjuk és bekajázzuk.

- Elkészítési idő: 35 perc