Alapreceptek

Tapenád,azegyiklegmenőbbelőétel

Tapenád, az egyik legmenőbb előétel

Hozzávalók
só, bors
A tálaláshoz
100 g
szárított paradicsom
2 gerezd
fokhagyma
100 g
fekete olajbogyó
100 g
zöld olajbogyó
3 ek
olívaolaj
1 db
kisebb bagett
olívaolaj

Elkészítés

A szárított paradicsomot és a fokhagymát felaprítjuk, és a többi hozzávalóval lezúzzuk egy aprítógépben. A bagettet felszeleteljük, és egy kevés olívaolajjal meglocsolt serpenyőben megpirítjuk. A tapenádot a pirított bagettel tálaljuk.

www.streetkitchen.hu

Az olasz konyha egyik legismertebb előétele a tapenád, vagyis olajbogyókrém. Pirítóssal, grissinivel, zöldségekkel, tehát mindennel is az egyik legjobb bemelegítés egy jó kis vacsi előtt! :P

Hozzávalók

1 kisebb tálkához
só, bors
A tálaláshoz
100 g
szárított paradicsom
2 gerezd
fokhagyma
100 g
fekete olajbogyó
100 g
zöld olajbogyó
3 ek
olívaolaj
1 db
kisebb bagett
olívaolaj

A szárított paradicsomot és a fokhagymát felaprítjuk, és a többi hozzávalóval lezúzzuk egy aprítógépben. A bagettet felszeleteljük, és egy kevés olívaolajjal meglocsolt serpenyőben megpirítjuk. A tapenádot a pirított bagettel tálaljuk.

Ha tetszett a Tapenád, az egyik legmenőbb előétel receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept