A szárított paradicsomot és a fokhagymát felaprítjuk, és a többi hozzávalóval lezúzzuk egy aprítógépben. A bagettet felszeleteljük, és egy kevés olívaolajjal meglocsolt serpenyőben megpirítjuk. A tapenádot a pirított bagettel tálaljuk.

A szárított paradicsomot és a fokhagymát felaprítjuk, és a többi hozzávalóval lezúzzuk egy aprítógépben. A bagettet felszeleteljük, és egy kevés olívaolajjal meglocsolt serpenyőben megpirítjuk. A tapenádot a pirított bagettel tálaljuk.
Ha tetszett a Tapenád, az egyik legmenőbb előétel receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!