A tejszínes-citromos csirkeragu elkészítéséhez a krumplit megpucoljuk, sós vízben félpuhára főzzük és leszűrjük. A felkockázott combot egy serpenyőben, magas hőmérsékleten körbepirítjuk az olajon, majd kiszedjük, és a visszamaradt szaftra dobjuk az apróra vágott hagymát, fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kakukkfűvel, kicsit lepirítjuk, rárakjuk a krumplit és azzal is pirítjuk még 2-3 percet.
Rárakjuk a csirkét, felöntjük az alaplével és ha elfőtt, meglocsoljuk a citromlével. Felöntjük a tejszínnel, felforraljuk, majd rárakjuk a kockákra vágott sajtot és 200 fokra előmelegített sütőben, grillfokozaton rápirítunk a tetejére kb. 15 perc alatt. Friss snidlinggel megszórva tálaljuk.

- Elkészítési idő: 40 perc
Még több recept camembert-rel:
Baconös csavart camembert-mártogatóssal