A kuszkuszt a felforralt vízzel leöntjük, egy nagy csipet sót szórunk bele, lefedjük, és hagyjuk, hogy megszívja magát. A zöldségeket és a koriandert apróra vágjuk, és ha kihűlt a kuszkusz, beleforgatjuk. Az egészet összekeverjük egy kevés olívaolajjal és pár csepp citromlével. Tonhallal tálaljuk.
Szuperegyszerű tonhalas saláta, amit 10 perc alatt összedobhattok!
Hozzávalók
4 főre
180 g
kuszkusz
360 g
víz
só, bors
3 db
retek
0.25 cikk
kaliforniai paprika
0.5 db
kígyóuborka
3 szál
újhagyma
1 csokor
friss koriander
olívaolaj
pár csepp citromlé
4 konzerv
tonhal
(kicsi)
A kuszkuszt a felforralt vízzel leöntjük, egy nagy csipet sót szórunk bele, lefedjük, és hagyjuk, hogy megszívja magát. A zöldségeket és a koriandert apróra vágjuk, és ha kihűlt a kuszkusz, beleforgatjuk. Az egészet összekeverjük egy kevés olívaolajjal és pár csepp citromlével. Tonhallal tálaljuk.
Ha tetszett a tonhalas kuszkuszsaláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!