A túrós fehérjés süti elkészítéséhez egy tálban elkeverjük a túrót a görög joghurttal, a tojásokkal, a mézzel, a keményítővel, a fehérjeporral, a vaníliaaromával és a citrom lereszelt héjával. A tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral és beleöntjük a masszát.
Egy tepsibe vizet öntünk és a 180 fokra előmelegített sütő aljába helyezzük, hogy sütés közben vízgőz keletkezzen belőle. Betesszük a sütőrácsra a tortaformát és 35 perc alatt készre sütjük a sütit.
Amíg a tészta sül, a fagyasztott bogyós gyümölcsöket összeforraljuk a vízzel és a mézzel, majd leturmixoljuk és átszűrjük, hogy ne maradjanak benne magok. A kész sütit hagyjuk kihűlni, majd körbevágjuk és kiszedjük a formából. Szeletekre vágjuk és a bogyós gyümölcsös mártással tálaljuk.

- Elkészítési idő: 20 perc
- Sütési idő: 35 perc