Hozzávalók
- 1 kg krumpli
- 5 ek majonéz
- 2 tk mustár
- ½ db citrom leve
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 fej lilahagyma
- 2 szál zellerszár
- 4 - 5 db csemege uborka
- 2 db főtt tojás
- 1 kis csokor petrezselyem
Hozzávalók
- 1 kg krumpli
- 5 ek majonéz
- 2 tk mustár
- ½ db citrom leve
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 fej lilahagyma
- 2 szál zellerszár
- 4 - 5 db csemege uborka
- 2 db főtt tojás
- 1 kis csokor petrezselyem
A krumplit megtisztítjuk és héjában, sós vízben felrakjuk főni. Addig főzzük, amíg ¾-ig meg nem puhult. Ekkor leöntjük róla a vizet, és hideg vízben kihűtjük, majd lehúzzuk a héját és tetszőleges formára vágva egy nagy keverőtálba tesszük.
A mártáshoz egy közepes tálban összekeverjük a majonézt, mustárt, citromlevet, a zúzott fokhagymával, az apróra vágott hagymával, zellerszárral, uborkával, tojással és a petrezselyemmel. Ezzel forgatjuk össze a főtt krumplit és tálalásig a hűtőbe tesszük.
Ha tetszett az amerikai krumplisaláta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!