Hirdetés
Irány a Balaton

Nézzetek szét a legmenőbb nyári receptjeink között, csekkoljátok a kedvenc balatoni gasztrohelyeinket, és készüljetek a nyaralásra a tippjeink segítségével!

Irány a Balaton

Amerikai krumplisaláta

Hozzávalók

4
főre
+
1 kg krumpli
5 ek majonéz
2 tk mustár
½ db citrom leve
1 gerezd fokhagyma
1 fej lilahagyma
2 szál zellerszár
4 - 5 db csemege uborka
2 db főtt tojás
1 kis csokor petrezselyem
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Amerikai krumplisaláta

Az amerikai krumplisaláta egy tökéletes köret, akár rántott hús mellé is: tulajdonképpen a zelleres remulád mártás annyira felpörgeti az ízeket, hogy egy percre el is felejtjük, hogy egy krumplisaliról beszélünk :D
Kipróbáltam, jóóó lett!
9
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
1 kg krumpli
5 ek majonéz
2 tk mustár
½ db citrom leve
1 gerezd fokhagyma
1 fej lilahagyma
2 szál zellerszár
4 - 5 db csemege uborka
2 db főtt tojás
1 kis csokor petrezselyem
Bevásárlólistához adom

A krumplit megtisztítjuk és héjában, sós vízben felrakjuk főni. Addig főzzük, amíg ¾-ig meg nem puhult. Ekkor leöntjük róla a vizet, és hideg vízben kihűtjük, majd lehúzzuk a héját és tetszőleges formára vágva egy nagy keverőtálba tesszük.

A mártáshoz egy közepes tálban összekeverjük a majonézt, mustárt, citromlevet, a zúzott fokhagymával, az apróra vágott hagymával, zellerszárral, uborkával, tojással és a petrezselyemmel. Ezzel forgatjuk össze a főtt krumplit és tálalásig a hűtőbe tesszük.

Amerikai krumplisaláta

Ha tetszett az amerikai krumplisaláta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások