Az uborkákat és a lila hagymát vékonyra szeleteljük, és egy tálba rakjuk. A sót, a rizsecetet, a vizet, a szezámolajat, a mirint és a cukrot összekeverjük, és ráöntjük a salátára. Tálaláskor megszórjuk chilipehellyel és szezámmaggal.

Az uborkákat és a lila hagymát vékonyra szeleteljük, és egy tálba rakjuk. A sót, a rizsecetet, a vizet, a szezámolajat, a mirint és a cukrot összekeverjük, és ráöntjük a salátára. Tálaláskor megszórjuk chilipehellyel és szezámmaggal.
Ha tetszett az Ázsiai uborkasaláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!