Hirdetés
Green Kitchen

Marhahúsos saláta málna vinaigrette-tel

Hozzávalók

25 dkg marhahús (pl. bélszín)
bors
1 ek étolaj
1 csomag K&K Family salátakeverék
25 dkg málna
1 ek balzsamecet
1 ek méz
5 ek olívaolaj
bors
10 dkg tökmag
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Marhahúsos saláta málna vinaigrette-tel

A saláta izgalmas téma, főleg ha a szezon által kínált szuper gyümölcsökkel és például a kedvenc húsfélénkkel készítjük el. Egyből laktató vacsora kerekedik belőle, amit még a legnagyobb melegben sem probléma összedobni! Egyetek egészséges, könnyű és izgalmas vacsorákat!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

25 dkg marhahús (pl. bélszín)
bors
1 ek étolaj
1 csomag K&K Family salátakeverék
25 dkg málna
1 ek balzsamecet
1 ek méz
5 ek olívaolaj
bors
10 dkg tökmag
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

marhahusosmalnassalata.jpg

A tökmagot száraz serpenyőben megpirítjuk. Kiszedjük, félretesszük. A serpenyőt kitöröljük, felforrósítjuk, beleöntünk 1 ek olajat és ezt is felforrósítjuk. A húst megmossuk, szárazra töröljük, oldalanként 1-1 percig kérgesre pirítjuk a serpenyőben. Közben sózzuk, borsozzuk. 100 fokra előmelegített sütőbe tesszük és 15 percig sütjük. Ezután kivesszük és szeletelés előtt hagyjuk 10 percig pihenni.

10 dkg málnát pépesre aprítunk, szűrőn átpasszírozzuk és a magjait kidobjuk. A málnavelőt összekeverjük a balzsamecettel és a mézzel, majd folyamatos kevergetés mellett beledolgozzuk az olajat. Akkor jó, ha sűrű, már-már zselés állagot kapunk. Sóval, borssal ízesítjük.

A salátakeveréket tálba tesszük, meglocsoljuk a málnaöntettel, megszórjuk a pirított tökmaggal és a málnaszemekkel. A húst vékony szeletekre vágjuk és elrendezzük a salátán.

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások