Hozzávalók
- 500 g répa
- 3 ek olívaolaj
- 1 tk kömény
- 2 tk koriandermag
- ½ db citrom leve
- só, bors
- 1 nagy csokor friss koriander
Marokkói klasszik répasaláta
Hozzávalók
- 500 g répa
- 3 ek olívaolaj
- 1 tk kömény
- 2 tk koriandermag
- ½ db citrom leve
- só, bors
- 1 nagy csokor friss koriander
A répát megpucoljuk, 2 mm vastagra szeleteljük, lobogó sós vízbe dobjuk 3 percre, majd leszűrjük. Az olajon elkezdjük pirítani a fűszereket, mehet bele a citromlé, só, bors, és ha már illatozik, elzárjuk. Ebbe forgatjuk bele a répát. Friss korianderrel összekeverve tálaljuk.
Ha tetszett a marokkói répasaláta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!