Hirdetés

A népszerű Nizzai saláta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Oldalra nézek, és látom, hogy potyognak a könnyei” – Henry Kettner barátnője az ágyban fekve sírta el magát

Henry Kettner nagy izgalmakkal vág bele a Nyerő Páros hetedik évadába, ám szerelme, Rebeka nem tagadja, mennyire fél a megmérettetés miatt, és arra is kíváncsi, hogy a párja milyen lesz a műsorban. A páros elárulta, hogy közülük Henry az ész, Rebeka pedig a szív. A lány olyannyira érzelgős, hogy egy TikTok-videón is el tud pityeregni, de barátja szerint emellett tud heves is lenni, főleg amikor kihúzza nála a gyufát. „Rám üvölt, és megmarad tíz percig a nyafi-hiszti, robbanékony a nő!” – mondta Kettner. 

Miklósa Erika örökbefogadott, halva született lányáról mesélt

A The Voice forgatásának szünetében a coachok közös szobájukban beszélgettek. Ekkor derült ki, min mentek keresztül korábban Miklósa Erikáék és az örökbefogadott kislányuk, akivel a mai napig hálásak egymásnak.

„Szakadékba zuhantunk, és te vezetted az autóbuszt" – felidézte a sofőr a 40 éve történt felfoghatatlan tragédiát

Negyven évvel ezelőtt Ausztriában szakadékba zuhant az autóbusz, amit Tiba János vezetett. 15-en meghaltak. A férfi még mindig küzd az igazáért, a Fókusznak most felidézte a felfoghatatlan tragédia részleteit. 

Előzetes: Bombameglepetés a The Voice 4. Válogatóján, Trokán Nóri húga is felbukkan (09.23.)

Egy pillanatra megáll az idő a stúdióban, amikor a coachok megpillantják a színpadon álló énekest, és Trokán Nóri bemutatja a húgát a többi coachnak. 

Az arcápolási rutin már rég nem csak a modellek kiváltsága – ezek az új trendek

Több ezer nőt vonzott a bőrápolással, hajápolással, sminkeléssel, és körömápolással foglalkozó Rossmann szépség expo pénteken. Ahol a legújabb trendeket és termékeket is felvonultatták a javarészt magyar kiállítók. Bár Axente Vanessa természetes szépsége nem csak a krémeknek köszönhetően marad sokáig ilyen, de már egészen biztosan férje miatt érzett boldogsága is. De van más titka is, amit elárult a Fókuszban.

Curtis: Leszállt egy angyal

Mind a négyen megfordultak Szakács Erika produkciójára. A 18 éves erdélyi lánynak már saját dalai is vannak a Spotifyon, annak ellenére, hogy nem ért a hangszerekhez – Manuel azonban megnyugtatta, ez nem lehet akadály, hiszen ő is hasonló helyzetben van. A kortesbeszédek után viszont Erikának sikerült meglepnie a coachokat, amikor kimondta, kit választ közülük. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

„Azt sajnálom, hogy a hadművelet nem sikerült!” – Nem bánja tettét a magyar, aki megpróbálta megölni Charles de Gaulle-t

Három magyar is részt vett a Franciaország egykori elnöke ellen elkövetett, elbaltázott merényletben. Egyikük, Marton Lajos a XXI. Századnak, D. Tóth András filmjében idézte fel, mi történt azon az estén 1962 augusztusában. Életfogytiglani börtönbüntetésnek indult, amit a merényletkísérletben való részvételért kapott, de végül éppen a Charles de Gaulle által hirdetett amnesztiának köszönhette, hogy négy és fél év után kiszabadult.

Sárközi Ákos egy nyers csirkével küldte el a síró Kettel-Fülöp Flórát

„Ezt vidd haza és gyakorolj” – vágta le a pultra Sárközi Ákos az egész csirkét. Kettel-Fülöp Flóra emiatt annyira összetört, hogy később elsírta magát.

Ezeket láttad már?