Hirdetés
Bespájzolva

Olasz rizssaláta

Hozzávalók

4
főre
+
250 g előgőzölt barna rizs
1 csokor újhagyma
1 konzerv csicseriborsó
1 csokor friss petrezselyem
1 csokor retek
4 - 5 db szardella
100 ml olívaolaj
½ db citrom leve
só, bors
1 tk szárított oregánó
20 g parmezán
1 konzerv tonhal
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Olasz rizssaláta

Az olaszok nagy szardellarajongók, salátadresszingek alapjaként is használják, vagy csak ízesítésként is, mint pl. a parmezánt. Higgyétek el, hogy nem lesz halíze, csak egy enyhe sósságot fog adni az ételnek!
Kipróbáltam, jóóó lett!
4
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
250 g előgőzölt barna rizs
1 csokor újhagyma
1 konzerv csicseriborsó
1 csokor friss petrezselyem
1 csokor retek
4 - 5 db szardella
100 ml olívaolaj
½ db citrom leve
só, bors
1 tk szárított oregánó
20 g parmezán
1 konzerv tonhal
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A barna rizst bő, sós vízben megfőzzük, leszűrjük, és hagyjuk kihűlni. Az újhagymát, a csicseriborsót, a petrezselymet és a retket apróra vágjuk.

Egy nagy tálban elkeverjük a szardellát az olívaolajjal, a citromlével, sóval, borssal, oregánóval, reszelt parmezánnal, és ebbe forgatjuk bele a felaprított zöldségeket, a rizst és a tonhalat.

olasz rizssaláta
Olasz rizssaláta

Ha tetszett a olasz rizssaláta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások