Hirdetés

Sültkelbimbó-saláta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Ebben a sorozatban a nőiességét kellett megfognom” – Pásztor Virág Berényi Timi új oldalát mutatja meg

Amikor utoljára láthatták a nézők Berényi Nóra lányát, még egy fiatal, makacs és ambíciókkal teli kamaszlány volt. A színésznő viszont elárulta, hogy a vadonatúj sorozatban Timi már nem teljesen ugyanolyan, mint volt. A Ki vagy te című krimisorozat első epizódja már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

„Jó volt karácsonykor, ezért lett szerintem Szent Miklós” – ezt gondolják a gyerekek a Mikulásról

A december a gyerekek számára a csodák időszaka. A varázslat 6-án kezdődik, amikor a Télapó toppan be az otthonukba. A Mikulás ugyanis nem feltétlen titokban, az éj leple alatt csempészi az ajándékokat a gondosan kikészített cipőkbe, ha a gyerekeknek szerencséjük van, teljes életnagyságban láthatják őt. A legkisebb szakértőkkel próbáltuk megfejteni, hol, hogyan és kivel élhet együtt a piros ruhás nagyszakállú, ki segítheti őt a munkájában, és mit csinálhat akkor, amikor éppen szabadságon van. 

Hatéves korától itta a gyógynövényeket a bükki füvesember, akinek nagymamája egy falu javasasszonya volt

Szabó György 1928. április 15-én született, Miskolcon. A gyógynövényekkel kapcsolatos tudást már gyerekkorában magába szívta, ám a nyugdíjazása után lett szakértője a témának. A bükki füvesember már életében továbbadta tudását, lányára bízta az ősi recepteket. Halálával a szellemi örökségét Zsuzsa viszi majd tovább, aki már 2010-ben is együtt járta az erdőket-mezőket édesapjával. Szabó György, december 4-én, otthonában, békében hunyt el. 94 éves volt. 

Nem mindegy, hogy horkolás vagy orrtúrás – a Nyerő Páros szerelmesei átmentek Balázshoz

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt vetélkednek a következő Gyertek át adásban. Csilla Déri Henivel, Zdroba Patrikkal és Tóth Bencével versenyez majd, Betti pedig Hódi Pamelával, Molnár Zsoltival és Bakos Gergővel. Heniéket leszámítva a többiek az idei Nyerő páros évad szerelmespárjai. A Gyertek átban nem csak a poénok, hanem a kínos történetek is repkednek. Ott voltunk a kulisszák mögött a sztárpárokkal.

Üres kutak, kígyózó sorok és harc az utolsó csepp benzinért – volt, aki négy órát állt sorba, hogy tankolni tudjon

Több száz méteres kocsisorok, veszekedő, ideges autósok. A december elhozta azt, amit nagyon nem vártunk, üzemanyaghiány van Magyarországon. Volt, aki reggel 7-kor állt be a sorba, hogy 11 órakor tankolhasson. Szakértők szerint a Budapest környéki településeken kritikus a helyzet. Azt mondják, hozzá kell szoknunk, hogy nem mindig és nem mindenhol tudunk tankolni. Aki eddig pusztán kényelemből autózott, annak komolyan el kell gondolkodnia a tömegközlekedés használatán.

Megmutatta Jimmy soha nem látott szerelmes üzeneteit egykori nagy szerelme, Háfra Mari

Háfra Mari hosszú évek óta kerüli a nyilvánosságot, a Fókusszal azonban most kivételt tett, és utoljára beszélt szenvedélyes kapcsolatáról Zámbó Jimmyvel. Az egykori ünnepelt táncos és modell azt mesélte, mindent elsöprő szerelem volt az övék. El is jegyezték egymást, de aztán egy heves vita közben az akkor még alig ismert énekes kidobta a gyűrűiket a teraszról, ezeket azóta sem találta meg senki. 

P*niszpumpa és bordázott műp*na – elszabadult Zdroba Patrik fantáziája

Az Olvass a számról! című játékban elképesztő megfejtések hagyták el az X-Faktor egykori versenyzőjének száját. Sebestyén Balázsék csak úgy dőltek a nevetéstől.  A Gyertek át! – A sztárvetélkedő negyedik része már streamelhető az RTL+-on.

„Magamat választottam, nem Jimmyt!” – Háfra Mari elárulta a Fókusznak, miért szakított a Királlyal

Háfra Mari már elismert táncos volt, amikor 1987 nyarán megismerte az akkor még sokak számára ismeretlen Zámbó Jimmyt. Mari csak a Fókusznak adott interjút szenvedélyes kapcsolatukról, amiben azt is elárulta, hogyan jött ki az énekes családjával és miért nem tudta elviselni Jimmy, ha külföldön modellkedett. 

Ezeket láttad már?