A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
A piskótához
- 1 db bolti piskótatekercslap
A középső réteghez
- 6 ek eperlekvár
A krémhez
- 400 g mascarpone
- 50 g porcukor
- 1 mk vaníliaaroma
- 300 g friss eper
A SMART rovat támogatója az
A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
A piskótához
- 1 db bolti piskótatekercslap
A középső réteghez
- 6 ek eperlekvár
A krémhez
- 400 g mascarpone
- 50 g porcukor
- 1 mk vaníliaaroma
- 300 g friss eper
Az epres piskótatekercs első lépéseként a piskótát kitekerjük, és megkenjük eperlekvárral. A mascarponét kihabosítjuk, majd belekeverjük a porcukrot és a vaníliaaromát. Az epreket kicsumázzuk, kicsi kockákra vágjuk, majd belekeverjük a krémbe.
Az epres krémet is rákenjük a piskótára, majd szorosan feltekerjük. Megszórjuk porcukorral, és már kész is vagyunk – de ez a süti is akkor a legjobb, ha legalább 2-3 órát hagyjuk pihenni a hűtőben, majd éles késsel szeleteljük.
- Elkészítési idő: 20 perc
- Pihentetési idő: minimum 2 óra
Ha tetszett az epres piskótatekercs receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!