A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
- 2 marék kisebb brokkolirózsa
- 2 db alma
- ½ fej lilakáposzta
- 150 ml majonéz
- 150 ml tejföl
- 2 tk ecet
- 1 tk citromlé
- só, bors
A Green Kitchen támogatója a
A Green Kitchen támogatója a
Hozzávalók
- 2 marék kisebb brokkolirózsa
- 2 db alma
- ½ fej lilakáposzta
- 150 ml majonéz
- 150 ml tejföl
- 2 tk ecet
- 1 tk citromlé
- só, bors
A lilakáposztát lereszeljük, az almákat meghámozzuk, kivágjuk a magházat és vékony csíkokra vágjuk, a brokkolit pedig még apróbb rózsákra szedjük. A majonézt összekeverjük a tejföllel, ecettel, sóval, borssal és citromlével. Végül a zöldségeket és az almát összekeverjük a majonézes keverékkel, és hűtőbe rakjuk, hogy összeérjenek az ízek.