Hirdetés

Elájultok! Itt a Gundel palacsinta torta!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Osváth Zsolt azonnal Ripli Zsuzsihoz rohant az eredményhirdetés után

A Középdöntő kapujában a színésznő és egykori csapattársa, Nagy Viktor álltak a zsűri előtt, hogy megtudják, melyikük mehet fel a galériára. Miután Zé kimondta a nevet, Zsolti nem bírt a galérián maradni és az általa hátráltatott Zsuzsi nyakába borult.

„Ne másoknak illegesd magad! Vetkőzz!” – így reagált a Király a szeretőjéről készült szexi fotókra

Miután Jimmy megpillantja a Mariról készült képeket, kiakad és az öltözőben vetkőzésre utasítja szeretőjét. Hogy ezután mit tett a táncoslány, az A Király 3. részéből kiderül, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Lassan az egész országban hiánycikk az üzemanyag – de meddig tarthat még az áldatlan helyzet?

Kígyózó sorok, lezárt töltőpisztolyok vagy egész kutak és versengés az üzemanyagért. A hiányt részben a százhalombattai üzemzavar okozza, jelentős részben azonban a hatósági ár miatt alakult ki, hiszen emiatt nem éri meg az import. Így sok helyen már piaci áron sem lehet üzemanyaghoz jutni.

A mi kis bakink – Ki a király? – 7. évad 2. rész

Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Megmutatta Jimmy soha nem látott szerelmes üzeneteit egykori nagy szerelme, Háfra Mari

Háfra Mari hosszú évek óta kerüli a nyilvánosságot, a Fókusszal azonban most kivételt tett, és utoljára beszélt szenvedélyes kapcsolatáról Zámbó Jimmyvel. Az egykori ünnepelt táncos és modell azt mesélte, mindent elsöprő szerelem volt az övék. El is jegyezték egymást, de aztán egy heves vita közben az akkor még alig ismert énekes kidobta a gyűrűiket a teraszról, ezeket azóta sem találta meg senki. 

Több ezer kilométer tekerés, életveszélyes kalandok, kiutasítás – pakisztáni expedíciójáról mesélt Zichó Viktor

Rendőrőrs tetején ragadt a nagy pakisztáni árvízben, később kiutasították Kasmírból. Végül pedig a jégcsákánya mentette meg az életét egy közel 6000 méteres hegyen. A magashegyi kerékpáros Zichó Viktor kalandos hónapokon van túl. Nemrég ért haza pakisztáni expedíciójáról, exkluzív videófelvételeit a Fókuszban mutatta meg először.

„Nem lehetett volna a hűség szobrát mintázni róla” – Jimmynek egyszerre több nővel volt viszonya

A zenészlegendát annyian bálványozták, hogy alig tudta levakarni magáról a nőket, így többükkel is intim kapcsolatba került. További részletek A Király című sorozatban, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

„Ákos, te rohadék” – Sárközi Ákos megpróbált kiszúrni Rácz Jenővel?

Miközben a séfek csapatai ezerrel pörögtek, hogy a konyhába érkező hírességek megkapják a rendeléseiket, a két zsűritag is minden eszközt bevetett a győzelemért. Ha kíváncsi vagy, hogy mit csinált Ákos, ami miatt Jenő beszólt neki, akkor nézd meg a videót! 

Ezeket láttad már?