Hirdetés

Fehér csokis Sacher-torta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Berkes Niki az iskolapéldája annak, hogy lehetetlen nem létezik – elképesztő sikert ért el az Arnold Classicon a magyar testépítő

Berkes Nikolett és Berkes László május végén utazott Dél Afrikába, ugyanis Johannesburg mellett rendezték meg az idei Arnold Classicot. Hosszú út vezetett az afrikai profi versenyig, ahová egyedüli magyarként Nikit hívták meg. A testépítő a Fókusznak elmesélte, volt idő, amikor a sültkrumpli, a pizza és a hamburger előkelő helyet foglalt el az étrendjében. Ma már elborzadna mindegyiktől. Niki egyébként a nemzetközi megmérettetés után sem engedhette el magát, hamarosan a Puskás Arénában versenyez majd. 

Első felesége szerint Kóbor János nem élt volna az újrakezdés lehetőségével

Kóbor János 80. születésnapján emlékpadot állítottak a II. kerületben a 2021 decemberében elhunyt legendás énekes emlékére. Az Omega-rajongók ötletére a padot attól a háztól nem messze helyezték el, ahol „Mecky” több mint negyven évig élt. Kóbor János a magyar könnyűzene egyik emblematikus figurája, a rockzene egyik ikonikus frontembere, aki idős koráig tele volt energiával. A Fókuszban első felesége és az egykori Omega tagjai együtt emlékeznek a zenészre. 

Történet egy macskáról, aki megmentette gazdája életét

Édelmayer József hosszú éveken keresztül tudatmódosító szereken élt, majd jött Géza Úr és minden megváltozott. 2018 tavaszán a helyi kisboltban kismacskák születtek, ő pedig nagyon szeretett volna egyet, így került hozzá a szürke kandúr. 

Suhajda Szilárd lehet az első magyar, aki minden segítség nélkül feljut a Mount Everest csúcsára

Eddig 14 ezren érték el a Föld legmagasabb csúcsát, de közülük csak kétszázan úgy, ahogy most Suhajda Szilárd próbálta meg, oxigénpalack és kísérő nélkül. A 41 éves hegymászó a Fókusznak nyilatkozott indulás előtt. 

A mi kis bakink – Erdélyi Tímea túlságosan beleélte magát a féltékenységi jelenetbe A mi kis falunk forgatásán

Nelli kiakad Ildikóra, mert úgy érzi, veszélyt jelenthet kapcsolatára Zsolttal – Mikecz Estilla ezt a jelenetet próbálta eljátszani Erdélyi Timivel. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este az RTL-en!

Csak a Fókusznak nyilatkozott az a férfi, akinek az élettársa elvágta a torkát!

Köztársaság elnöki kegyelmet kért magának Kertész Ágnes, akinek a története már az egész országot bejárta. A fiatal nő állítólag elvágta élettársa torkát, amiért az ítélet szerint tíz évre rácsok mögé került. Volt férje, az áldozat most először és csak a Fókusz kamerája előtt nyilatkozott a rémtörténetről!

„Isteni szerencséje van, hogy így találta el a vonat, és hogy rajta volt a hátizsák” – hátborzongató videón, ahogy a vonat majdnem elüti a gyalogost

Elgázolta a vonat a fiatal nőt, csodával határos módon kisebb sérülésekkel megúszta. A döbbenetes felvételen látszik, hogyan próbálja a mozdonyvezető elkerülni az elkerülhetetlent. A márciusban Óbudán történt esetről a felvételt most hozták nyilvánosságra. A vezetéstechnikai oktató szerint óriási szerencséje volt a nőnek, ha nincs rajta a hátizsákja, nem biztos, hogy életben maradt volna. A Fókusz arra kereste a választ, hogy figyelmeztetések és a hasonló riportok ellenére miért történnek ilyen balesetek?

Piroska sokkolóval bénítja le az ördög által megkísértett Zömbiknét a templomban – a következő adásban

Pali bácsi óriási nagy bajba kerül, Zömbiknét megkísérti az ördög, Gyurinak pedig máris ellopják az autóját. Kövesd A mi kis falunk epizódjait minden szombaton 20:00-kor az RTL-en!

Ezeket láttad már?