Hozzávalók
- 1 kg krumpli
- só
- 0.25 tk őrölt bors
- 30 ml olaj
- 1 üveg konzerv lecsó (680 g töltőtömegű)
- 7 db tojás
Hozzávalók
- 1 kg krumpli
- só
- 0.25 tk őrölt bors
- 30 ml olaj
- 1 üveg konzerv lecsó (680 g töltőtömegű)
- 7 db tojás
A lecsós tepsis krumpli tükörtojással elkészítését a krumpli feldolgozásával kezdjük. Megpucoljuk, és kb. 0,5 cm vastag karikákra vágjuk. Egy keverőtálba tesszük, sózzuk, borsozzuk, ráöntjük az olajat, majd alaposan összekeverjük.
Egy tepsit kibélelünk zsírpapírral, és eloszlatjuk rajta a befűszerezett krumplit. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük 40-50 percre, majd kivesszük, és egyenletesen a tetejére öntjük a lecsót, ráütjük a tojásokat, majd további 15 percre visszatoljuk a sütőbe, míg a tojások megsülnek.
Ha tetszett ez a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!