A fantasztikus desszertek támogatója a
Hozzávalók
- 260 g ribizli
- 300 g vegán joghurt
- 250 ml mandulatej
- 80 g nyírfacukor
A fantasztikus desszertek támogatója a
A fantasztikus desszertek támogatója a
Hozzávalók
- 260 g ribizli
- 300 g vegán joghurt
- 250 ml mandulatej
- 80 g nyírfacukor
A ribizlis joghurtfagyi elkészítése nem egy extrém bonyolult történet, majd ti is meglátjátok. A hozzávalókat egy késes aprítóban vagy turmixgépben alaposan lezúzzuk, egy magasabb falú tálba kanalazzuk, és fagyasztóba rakjuk. 30 percenként habverővel áttörjük, hogy ne alakulhassanak ki benne nagyobb jégkristályok, és így krémesebb fagyit kapjunk végeredményül. Persze ha van egy fagyigépünk, azzal még egyszerűbben elkészíthetjük. 😀
Ha tetszett a vegán ribizlis joghurtfagyi receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!