Hirdetés

Hozzávalók

3
darabhoz
3 db zsemle
6 - 7 szelet prosciutto vagy bármilyen más fajta sonka
1 db zöldborsos camembert sajt
3 ek olvasztott vaj
Hirdetés

Camembert sajtos partyzsemlék

Ha magasabb szintre szeretnétek emelni a sonkás-sajtos szendvics fogalmát, akkor próbáljátok ki ezt a roppant egyszerű, de annál nagyszerűbb receptet. Szuper partykaja, de egy megúszós vacsinak is elmegy és se az ízével, se a kinézetével nem tudtok mellélőni!
Hirdetés

Hozzávalók

3
darabhoz
3 db zsemle
6 - 7 szelet prosciutto vagy bármilyen más fajta sonka
1 db zöldborsos camembert sajt
3 ek olvasztott vaj

Fotó: Szilágyi Nóri

A zsemléket éles késsel  kb. 1 centiméterenként bevagdossuk, úgy,  hogy mélyek legyenek a vágatok, de ne vágjuk át a zsemlét. A kis “zsebekbe” prosciutto szeleteket tömködünk. A sajtot vékony szeletekre vágjuk és ezeket is a sonkaszeletek mellé rakjuk. Lekenjük olvasztott vajjal és 190 fokos sütőben kb. 15 perc alatt megpirítjuk őket.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások