Hozzávalók
- 3 fej vöröshagyma (120 g/fej)
- 100 g vaj
- 50 g barna cukor
- só, bors
- 1 kg marhahátszín
- 400 g provolone sajt
- 2 db nagyobb bagett
- 200 g majonéz
Hozzávalók
- 3 fej vöröshagyma (120 g/fej)
- 100 g vaj
- 50 g barna cukor
- só, bors
- 1 kg marhahátszín
- 400 g provolone sajt
- 2 db nagyobb bagett
- 200 g majonéz
Az eredeti Philly cheesesteak szendvics elkészítéséhez első körben a felkockázott vöröshagymát vajon karamellizáljuk egy kevés barna cukorral, sóval és borssal. Ha kész, félrehúzzuk a tűzről. Ha friss a hátszín, fél órára betesszük a fagyasztóba, majd nagyon vékony szeletekre vágjuk.
Ezután mehet a hús a forró grillre, sózzuk, borsozzuk. Figyeljünk rá, hogy ne süssük túl, mert száraz lesz. A húst és a hagymát a forró grillen összekeverjük, majd ráhelyezzük a felszeletelt provolone sajtot. Amíg olvad a sajt, a bagetteket félbevágjuk, lepirítjuk, megkenjük majonézzel, végül pedig ráhalmozzuk a húsos hagymát.
- Elkészítési idő: 30 perc
Ha tetszett a mindenmentes cukkinikrémleves recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!