Hirdetés
Instant

Halrudacskás szenyó

Hozzávalók

1
főre
+
4 db halrudacska
1 db bagett
1 ek vaj
20 g feta
1 fej sonkahagyma
1 kis marék bébispenót

A szószhoz

2 ek ajvár
2 db chipotle in adobo paprika vagy 2-3 ek erőspaprika-krém
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Halrudacskás szenyó

Ez egy baromi megúszós, de brutál jó szenyó fagyasztott halrudacskából és üveges ajvárból – igazi spájzba benézős, összedobós ízbomba. Nyugodtan megváltoztathatjátok a kencét, mondjuk, vöröspesztóra vagy bármire, amit szerettek és találtok otthon.
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

1
főre
+
4 db halrudacska
1 db bagett
1 ek vaj
20 g feta
1 fej sonkahagyma
1 kis marék bébispenót

A szószhoz

2 ek ajvár
2 db chipotle in adobo paprika vagy 2-3 ek erőspaprika-krém
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A halrudacskákat a dobozon lévő instrukciók szerint megsütjük, én 220 fokra előmelegített sütőbe toltam 12-14 percre. A bagettet félbevágjuk, és alaposan megkenjük vajjal, majd egy grillserpenyőben mindkét oldalát barnára pirítjuk. Az ajvárt és a pürésre aprított chipotlét vagy erőspaprika-krémet összekeverjük, majd megkenjük vele a bagett tetejét és alját. Mindkét oldalára rámorzsoljuk a fetát, és megszórjuk a hajszálvékonyra vágott sonkahagymával. Az aljára halmozzuk a spenótot, végül rátesszük a halrudacskákat.

Ha tetszett a halrudacskás szenyó receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások