Hirdetés

Sült tarjás szendó

Hozzávalók

Hozzávalók
2
főre
4 db császárzsemle
200 g füstölt-főtt tarja
2 marék madársaláta
2 kis fej vöröshagyma
olaj
4 tk mustár
snidlinges sajtkrém

A snidlinges sajtkrémhez:

200 g tejszínes tömlős sajt
kis csokor snidling felaprítva
1 gerezd fokhagyma
só, bors, szerecsendió
Hirdetés

Sült tarjás szendó

10 perc alatt összedobható isteni péntek esti kaja! :D Elég mellőzött felvágott a tarja, pedig simán van olyan jó, mint a bacon (vagy mégse?! :D). Mielőtt ebből háború indulna, próbáljátok ki ezt az egyszerű, de nagyszerű szendvicset, és meglátjuk, hogy melyik győz! :D
Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
2
főre
4 db császárzsemle
200 g füstölt-főtt tarja
2 marék madársaláta
2 kis fej vöröshagyma
olaj
4 tk mustár
snidlinges sajtkrém

A snidlinges sajtkrémhez:

200 g tejszínes tömlős sajt
kis csokor snidling felaprítva
1 gerezd fokhagyma
só, bors, szerecsendió

Egy serpenyőben szárazon megpirítjuk az elfelezett zsemléket, kivesszük és félrerakjuk. Egy kevés olajon megpirítjuk a tarjaszeleteket, majd kivesszük. A visszamaradt zsiradékon megkaramellizáljuk a vékonyra szeletelt hagymát. Egy keverőtálba reszeljük a fokhagymát és a sajtkrém összes többi hozzávalójával együtt jól kikeverjük. Végül összerakjuk a szendvicset: a legalját megkenjünk a sajtkrémmel, erre jön a sali negyede, pár szelet sült tarja, egy kevés hagyma és a zsemlék teteje, amit belülről megkenünk egy teáskanál mustárral.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások