Hozzávalók
- 200 g bármilyen tészta
- 3 - 4 ek olívaolaj
- 1 fej hagyma (kisebb)
- 1 - 2 gerezd fokhagyma
- 250 g csirkemell
- só, bors
- 2 ek méz
- csípős szósz ízlés szerint
- 5 - 6 ek szójaszósz
- 1 tk őrölt gyömbér
- 1 kis zacskó fagysztott zöldségmix
- ½ konzerv csicseriborsó
- 60 g földimogyoró
Hozzávalók
- 200 g bármilyen tészta
- 3 - 4 ek olívaolaj
- 1 fej hagyma (kisebb)
- 1 - 2 gerezd fokhagyma
- 250 g csirkemell
- só, bors
- 2 ek méz
- csípős szósz ízlés szerint
- 5 - 6 ek szójaszósz
- 1 tk őrölt gyömbér
- 1 kis zacskó fagysztott zöldségmix
- ½ konzerv csicseriborsó
- 60 g földimogyoró
A tésztát bő, sós, forró vízbe rakjuk, és megfőzzük. Közben az olívaolajon lepirítjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, majd rárakjuk a csirkemellet.
Kissé lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd mehet rá a méz, a csípős szósz, a szójaszósz és a gyömbér. Rádobjuk a zöldségeket és a leszűrt csicseriborsót, átkeverjük az egészet, pár perc alatt átpirítjuk, majd beleszórjuk a mogyorót, beleforgatjuk a tésztát, és már kész is vagyunk.
Ha tetszett a 15 perces csirkés-zöldséges tészta receptje, akor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!