Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Előzetes: „Azt hittem, hogy infarktust kapok” – Geszler Dorottya bepánikol egy hús miatt (12.09.)

A séfek aggódva nézik, ahogy Dorottya kapkod a konyhában, mert a húsa nincs jó állapotban. Vajon sikerül megbirkóznia a feladattal? Kiderül A Konyhafőnök VIP következő részében 20 órától az RTL-en.

„Kisebb megsemmisülésem volt a konyhában” – Járai Mátén kifogott egy recept értelmezése

„Az egész recept olyan volt, mint egy fejtörő” – Máténak nehezére esett értelmezni az instrukciókat, ami a csapattársainak is feltűnt. Emiatt próbálták átvenni tőle az irányítást, azonban Máté nem hagyta, hogy elvegyék tőle a konyhafőnök szerepét.

Kármán Odett sírva fakadt a séfek kritikájától, Rácz Jenő pedig Járai Mátéban látta minden reményét

Csalódások és meglepetések jellemezték a Középdöntő harmadik napját, mivel több olyan versenyző, akikhez korábban a séfek nagy reményt főztek, alulteljesítettek, viszont egy híresség meglepte a zsűrit rátermettségével.

A mi kis bakink – Ilyen, amikor Csuja Imre véletlenül bekapja a kelléket – 7. évad 1. rész

Törőcsik Franciska nem is nevethetett volna őszintébben, amikor Csuja Imre elrontotta az egyik jelenetet. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

„Te kis hülye, szerinted ez szép?” – Rácz Jenő beszólt Fördős Zének

A zsűritagok a versenyzők macaronjain szólalkoztak össze, mert nem értettek egyet abban, hogy a kék vagy a piros csapat tagjai készítettek-e szebb desszerteket. Ha kíváncsi vagy a séfek vitájára, nézd meg a videót!

Osváth Zsolt azonnal Ripli Zsuzsihoz rohant az eredményhirdetés után

A Középdöntő kapujában a színésznő és egykori csapattársa, Nagy Viktor álltak a zsűri előtt, hogy megtudják, melyikük mehet fel a galériára. Miután Zé kimondta a nevet, Zsolti nem bírt a galérián maradni és az általa hátráltatott Zsuzsi nyakába borult.

Előzetes: Caramel felesége is feltűnik A mi kis falunkban (12.10.)

Szilágyi Szilvi thai masszőrként forgatja fel a pajkaszegiek életét. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen bonyodalmakat okoz majd a faluban, akkor kövesd A mi kis falunk következő epizódját szombaton 20:00-kor az RTL-en!

A Cápák között következő évada várja a jelentkezőket!

A Cápák között négy sikeres évad után most is várja azon vállalkozások jelentkezését, melyek tulajdonosai befektetőket keresnek üzletük fellendítésére, megerősítésére vagy megmentésére.

Ezeket láttad már?