Hirdetés

Genovai nokedli

Hozzávalók

2
főre
+
250 - 300 g krumpli
300 g fagyasztott zöldbab
3 ek zöld pesztó

A nokedlihez

100 g liszt
100 ml víz
1 db tojás
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Genovai nokedli

Adott a genovai pesztós tészta, ami nem áll másból, mint friss bazsalikompesztóból, zöldbabból, krumpliból és tésztából. A feltankolt lisztmennyiségekre való tekintettel ez utóbbi szerepét most egy klasszikus nokedli tölti be, a végeredmény pedig még jobb is lett, mint az eredeti.
Kipróbáltam, jóóó lett!
9
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
250 - 300 g krumpli
300 g fagyasztott zöldbab
3 ek zöld pesztó

A nokedlihez

100 g liszt
100 ml víz
1 db tojás
Bevásárlólistához adom

A nokedli hozzávalóit nagyjából összekeverjük, és sós, forrásban lévő vízbe szaggatjuk, majd ha feljött a víz felszínére, 2 perc főzés után leszűrjük. 

Genovai nokedli

Egy nagy lábasban felrakjuk főni a krumplit. Ha félig megpuhult, hozzáadjuk a fagyasztott babot, felforraljuk, majd további 6-7 percig főzzük, és leszűrjük. A nokedlit összeforgatjuk a zöldségekkel és a pesztóval, és kész is.

Ha tetszett a genovai nokedli receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások