A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 2 ek kristálycukor
- 80 g kacsazsír
- 1 kg fejes káposzta
- só, bors
- 400 g fodros nagykocka
A SMART rovat támogatója az
A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 2 ek kristálycukor
- 80 g kacsazsír
- 1 kg fejes káposzta
- só, bors
- 400 g fodros nagykocka
Száraz edényben borostyánszínűre olvasztjuk a cukrot, majd hozzáadjuk a zsiradékot. Azonnal mehet is rá a reszelt káposzta, sózzuk, borsozzuk és szárazra pirítjuk.
A tésztát bő sós forró vízben kifőzzük, ráöntjük a pirított káposztára, és alaposan összeforgatjuk.
- Elkészítési idő: 40 perc
Ha tetszett a káposztás tészta recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!