Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Végignéznéd, ahogy a fiadból b*zeráns lesz!” – Rita nekiesik Nándinak

Brigi visszatérése teljesen felbolygatta a kisváros lakóit, Rita pedig egyre inkább aggódik Botondért. Szóvá is tette aggodalmát az exének, mert szerinte fiuk is örökölhette a „b*zi gént”. A Nagy Fehér Főnök második epizódja már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Ő esett ki először Rácz Jenő csapatából

A nap végére Rubint Rella és Kustánczi Lia kerültek veszélyzónába, így a zsűrinek közülük kellett kiválasztania, hogy kinek kell elhagynia a konyhát.

Zámbó Árpi Jimmy alvilági kapcsolatairól vall a rendőrségnek a következő részben?

Hogyan vált egy álmokkal teli srácból valóságos legenda? A következő epizódban fény derül arra, hogyan lett Imiből Jimmy, és milyen árat kellett fizetnie azért, hogy rossz emberekkel húzott ujjat. További részletek A Király című sorozatban, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

„Egyszer nem hallottam, hogy megemelte volna a hangját” – Máté és Nelly olaszos lendülettel fogadták új társukat

Az Elődöntő végén Rácz Jenő legjobb versenyzőiből két 3 fős csapatot alkotott, amelyekben többféle temperamentumú és stílusú embereket próbált vegyíteni, hogy a legjobbat hozzák ki egymásból. Vajon mit szóltak ehhez a pirosak? A videóból kiderül.

Ő lett a 2022-es X-Faktor győztese

Elérkezett a mindent eldöntő pillanat: kiderült, hogy ki nyerte meg az X-Faktor 2022-es évadát!

Legyél te Balogh Levente elnöki asszisztense!

A Cápák között befektetője elárulta, hogy milyen követelményeknek kell megfelelnie leendő asszisztensének. A tét óriási, ugyanis a pozíció bruttó 3 millió forintos fizetéssel, felső középkategóriás céges autóval, laptoppal és cafeteriával jár.

Dagadó bicepsz, kerek fenék, nulla narancsbőr – Oczella Eszter vállalkozásában és a fitnesz verseny színpadán is helytáll

Dagadó bicepsz, kockahas, tökélesem kerek fenék, nulla narancsbőr. Keresve sem találhatunk kivetni valót Oczella Eszter testén. Élete talán legjobb formájában láthatjuk most Esztert, ami nem csoda. Még múlt héten csíptük el őt edzés közben, a szezon egyik legfontosabb versenyére készült akkor. Vasárnap Dániában lépett színpadra, bikini fitnesz kategóriában, amit meg is nyert, így Eszter képviselheti Magyarországot decemberben a sportág legnagyobb versenyén a testépítő olimpián, Las Vegasban.  

Egy kígyóbűvölő, egy rocker és egy lábmániás hódító is beköltözik a ValóVilág Villájába

A rekord gyorsasággal elcsattant csókok, a ValóVilág 11 első beköltözői szinte sokkolták a valóságshow követőit. A szombati események után csak átmenetileg csendesedhetett el a villa, ugyanis szerdától jönnek máris az új lakók, a kígyóbűvölő, a rocker és a lábmániás hódító – egy perc nyugalomra sem számíthatunk!

Ezeket láttad már?