Hirdetés

Orzo carbonara

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Alfonz döntött: ezt a négy lányt választotta a gazda

Elérkezett a nap legnehezebb pillanata, Alfonz gazdának haza kellett küldenie azokat a lányokat, akikkel nem szeretne a továbbiakban ismerkedni. A videóból kiderül, hogy kik voltak a legszimpatikusabbak számára és így kiknek van esélye nála.

Gergő saját birtokán, Szlovákiában látta vendégül a dzsungelben szerzett barátait, ahol Nini egy eltévedt puszit kapott a nagymamától

Kolbászt töltenek, lovagolnak vagy éppen quadra pattannak – a Celeb vagyok, ments ki innen! kemény magja a műsor után is minden adandó lehetőséget kihasznál, hogy együtt töltsék szabadidejüket. Fecónál már szinte mindenki megfordult, Gergő pedig szlovákiai birtokán látta vendégül társait. A sztárok sok mindenre ráébredtek a dzsungelben, Vanda például azóta több időt tölt a családjával, és Curtis is jobban odafigyel arra, hogy többet legyen a párjával és a fiával.  

Előzetes: Szabó Zsófi félmeztelenül csábít a Hotel Margaretben (03.22.)

Szonja egy szál törölközőben libben Fred és Feribá elé, akik annyira lefagynak a titokzatos vendég látványától, hogy még beszélni is elfelejtenek. Kövesd a Hotel Margaret epizódjait minden hétköznap 21:55-kor az RTL Klubon!

Pléd, réteges öltözködés, guggolás: így védekezzünk a hideg ellen

Póta György háziorvos szerint, ahogyan a túl hideg, úgy a túl meleg sem ideális, ha ülő munkáról, vagy éppen 45 perces tanóráról van szó. Korosztályfüggő, kinek hány Celsius-fok az ideális, de elmondása szerint hidegben a legjobb döntés, ha egy plédbe csavarva ülünk. Zaja Kitti 5 éve él Észak-Svédországban, ahol az évi átlaghőmérséklet -3,5 fok. Ő a réteges öltözködésre és a testmozgásra esküszik.  

„Hozzám jössz feleségül?” – Zámbó Jimmy felteszi a nagy kérdést szeretőjének

A Király negyedik részében megelevenedik az InterPOP fesztivál – ahol Jimmy is fellép –, előkerül egy modell szerződés, majd egy lánykérésre is sor kerül. Keresd a sorozatot az RTL+ streamingszolgáltató kínálatában!

Megérkezett az RTL+, a legújabb magyar előfizetéses streamingszolgáltatás

Mától már elérhető az RTL+, Magyarország új, előfizetéses streamingszolgáltatása, amely reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott tartalmakkal várja az előfizetőket. A nézők a streamingszolgáltatás tartalmait egy hónapig ingyen, majd 1990 Ft-os előfizetési díjért élvezhetik. Az RTL Most és az RTL Most+ felhasználói szintén elérik eddig használt szolgáltatásaik jelentős részét az új platformon.

A versenyzők totál kiakadtak, Zé elrabolta Jenő ételeit, és egy divatbemutatót is szervezett

Az Elődöntő harmadik napja érzelmileg és fizikailag is nyomott hagyott a versenyzőkön: volt, aki káromkodva vágta kukába az ételét, mások sérülést félredobva dolgoztak tovább, az egyik versenyző pedig a kritikák elkerülése miatt inkább üres tányért tálalt volna a zsűri elé.

Ezeket láttad már?