Hirdetés

Tejszínes-csirkés penne

Hozzávalók

2
főre
+
200 g penne
1 kis fej brokkoli
2 ek olaj
½ db csirkemell
só, bors
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
400 ml tejszín
20 g parmezán
0.25 db citrom leve
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Tejszínes-csirkés penne

Imádjuk a tésztákat, azokat pedig főleg, amik hamar elkészülnek. Ez tényleg egy munkából hazaesős, gyors vacsi, amit szinte bármikor elővehettek, hiszen ezek az alapanyagok nagyon könnyen beszerezhetőek, vagy épp vannak is otthon.
Kipróbáltam, jóóó lett!
13
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
200 g penne
1 kis fej brokkoli
2 ek olaj
½ db csirkemell
só, bors
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
400 ml tejszín
20 g parmezán
0.25 db citrom leve
Bevásárlólistához adom

A pennét sós vízben al dentére főzzük, majd a főzés befejezte előtt 2 perccel beledobjuk a kis rózsákra vágott brokkolit, és az egészet leszűrjük.

Az olajon közepesen magas hőmérsékleten megpirítjuk a kis kockákra vágott, sózott, borsozott csirkemellet, majd kiszedjük. A visszamaradt zsiradékon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, felöntjük a tejszínnel, visszarakjuk a húst, és 6-7 percig rotyogtatjuk. Amikor letelt az idő, belereszeljük a parmezánt, meglocsoljuk a citromlével, beleforgatjuk a brokkolis tésztát, és kész is.

Tejszínes-csirkés penne

Ha tetszett a tejszínes-csirkés penne receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások