Hirdetés

A spanyolok kedvenc előétele: padron paprika

Hozzávalók

2
személyre
150 g spanyol padron paprika
3 ek olívaolaj
2 ek durva szemű tengeri só
Hirdetés

A spanyolok kedvenc előétele: padron paprika

A tapas bárok óriási királya a sült padron paprika. :D Egy spanyol előétel, amit kis adagokban fogyasztanak. Teljesen egyszerű elkészíteni és iszonyú finom! :D
Hirdetés

Hozzávalók

2
személyre
150 g spanyol padron paprika
3 ek olívaolaj
2 ek durva szemű tengeri só

Egy serpenyőt felhevítünk, beleöntjük az olívaolajat majd szinte feketére pirítjuk benne az apró paprikákat. A megsült padront durva szemű sóval gazdagon megszórva tálaljuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások