Hirdetés

Egy vega vagdalt, aminek frankón hús íze van: nut roast

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Lángok a konyhában: Élő Marci felgyújtotta a mikrót?

Mindenki gyanútlanul dolgozott a pultjában, amikor Zé felkiáltott: „Kinek ég valamilye a mikróban?”. Ekkor pattant oda Marci, aki rájött, hogy a céklája éppen szénné ég. Miután kikapcsolta a gépet, Zé azonnal odaszaladt, hogy megnézhesse, mi maradt az alapanyagból.

ByeAlex megérezte, hogy Berni nyeri az X-Faktort

Az X-Stage műsorvezetői a Finálé után kapták el egy gyors interjúra a 2022-es X-Faktor győztesét és mentorát. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan nyilatkoztak az eredményhirdetés után, akkor nézd meg a velük készült interjút!

„Szó szerint elszöktettek otthonról a gyerekekkel” – Magyarországon havonta 3-4 nő hal bele a párkapcsolati erőszakba

Magyarországon a statisztikák szerint havonta legalább 3-4 nőt gyilkol meg férje vagy volt férje, élettársa vagy volt élettársa, barátja vagy volt barátja, alkalmi partnere. Szinte mindig ugyanúgy kezdődik: egy álomszerű férfival, aki a lángoló kapcsolat előre haladtával agresszívvá válik. November 25. a nők elleni erőszak megszüntetésének nemzetközi napja.

Exkluzív: Így indul A Király története – nézz bele a Zámbó Jimmy életéről szóló sorozatba!

A RTL+ egyik nagy dobása a Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat. Íme egy kis részlet az évadnyitó epizód első néhány percéből.  

Küzdelem A Konyhafőnök VIP-ben: hamarosan kiderül, kik jutnak a középdöntőbe Jenő séf csapatából

Hosszú és küzdelmes hét áll A Konyhafőnök VIP piros csapata mögött, extrém feladatokkal kellett megküzdeniük, hogy a középdöntőbe juthassanak. Egy nap viszont még mindig hátra van az elődöntő hetéből Jenő versenyzőinek. De a héten drámából sem volt hiány. A séf és Járai Máté korábbi konfliktusát talán senkinek nem kell bemutatni.

„Hazamegyek sírni” – Dobos Evelint sokkolta a zsűri döntése

A Keresztanyu sztárja a versenyben töltött idő alatt arról álmodott, hogy eljut eddig a napig, de az meg sem fordult a fejében, hogy a zsűri idő előtt döntene a sorsáról. 

Legyél te Balogh Levente elnöki asszisztense!

A Cápák között befektetője elárulta, hogy milyen követelményeknek kell megfelelnie leendő asszisztensének. A tét óriási, ugyanis a pozíció bruttó 3 millió forintos fizetéssel, felső középkategóriás céges autóval, laptoppal és cafeteriával jár.

Előzetes: A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál

Igaz történetek és hazugságok alapján. A Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat első epizódja már streamelhető az RTL+-on. Próbáld ki 1 hónapig ingyen!

Ezeket láttad már?