Hirdetés

Sáfrányos-kápiás rizottó gesztenyével és savanyított simejivel

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Istenes Bence edzője: Ez a meccs nem a bokszról szólt

Tóth Tamás szerint kettős mérce szerint ítélik meg az emberek Istenes Bencét, aki belátta, ha hibázott, bocsánatot is kért, mégis meg van hurcolva. A bokszberkekben Barbár néven ismert szakember már többször végignézte a vasárnap esti meccset, és ugyanazt látja, amit a ring mellől: szerinte Istenesnek több tiszta találata volt, mint Rácz Jenőnek. Tóth Tamás úgy érzi, valami olyan dolgot vittek be a szorítóba az elődöntő alatt, aminek semmi keresnivalója nincs a ringben. 

„Miattad került be a nevem” – Szalay Bence kezet sem akart fogni Törőcsik Danival

Miután Törőcsik Dani Nádai Anikóval együtt Szalay Bencére szavazott a kerekasztal ceremónián, a tetoválóművész számított rá, hogy a konklávén magyarázatot kell adnia tetteire. Bencének rosszul esett Dani szavazata, és azt javasolta, hogy Anikó legyen a következő áldozatuk, Dani azonban egy olyan ajánlattal állt elő, amivel sarokba szorította gyilkostársát. 

„Egy lehetőségem van bent maradni” – az egyik játékos szembement társai akaratával és lecsapott Árpa Attila ajánlatára

Árpa Attila egy estebéden alkut ajánlott a játékosoknak: eldönthették, hogy kerekasztal szertartás vagy konklávé legyen azon az estén. Persze, plusz tétje is volt a dolognak, hiszen, ha jól választottak, akkor 3 millió forinttal növelhették a nyereményalapot. A hat bent maradt híresség úgy tűnt, egyhangú döntést hoz, azonban az utolsó pillanatban egy valaki kihátrált.

Brasch Bence elmondta, mit vár a döntőben, és milyennek látta Rácz Jenő és Istenes Bence meccsét

Berki Mazsit a Sztárbox egyik legnagyobb meglepetésének tartja Brasch Bence, akit arról is kérdeztük: mire számít, kivel meccsel majd a döntőben két hét múlva? A színész életét teljesen átitatta az ökölvívás, a felkészüléshez pedig erős hátországot kapott a Vígszínház társulatától, akik még előadás közben is az ő meccsét nézték.

Előzetes: „Kiváló játékosnak tartalak” – Mohai Tamás új nevet dob be a kerekasztal szertartáson (12.01.)

Mohai Tamás mindent megtesz, hogy bebizonyítsa társainak, hogy nem ő az egyik gyilkos. Nádai Anikót nagyon megérinti a színész helyzete, hiszen tudja jól, hogy igazat mond. Vajon milyen fordulatok várhatóak a szavazáson? Pénteken 19:45-kor kiderül Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban új részében!

Szalay Bence összeomlott, az egyik híresség feladta a játékot, egy ártatlanból pedig áruló lett

A hírességek a reggelinél szembesültek azzal, hogy egy játékost megöltek, egy másik híresség pedig feladta a játékot. Ezután a kerekasztal ceremónián egyöntetű döntés született: Szalay Bencének kellett elhagynia a kastélyt. Bence távozása után Törőcsik Dani új gyilkost választott maga mellé.

A Király – Nyomozni kezd a rendőrség Zámbó Jimmy gyanús balesete miatt (11.27.)

A rendszerváltás idején Jimmy főnök a Casanovában, de már belefásult a vendéglátózásba. Megismerkedik a menedzser Joóssal, aki látna Jimmyben fantáziát – amennyiben az hajlandó lenne lemondani a rocker imidzsről. Egy korábban ismeretlen társaság jelenik meg a Casanovában, hogy felajánlják védelmi szolgálataikat. A főnökasszony elküldi őket, de nem sokkal később huligánok támadnak rájuk. Ez egy hadüzenet, de Prodan megnyugtatja Jimmyéket: le fog számolni az ellenséges bandával.

80 percnyi szenvedés után csodát tett a Fradi Szerbiában

Elképesztő mérkőzést játszott a Ferencváros labdarúgócsapata az UEFA Európa Konferencia Liga csoportkörének ötödik fordulójában a szerb Cukaricki otthonában. A hazaiak eddig pont nélkül álltak, ám csütörtökön már a 10. percben megszerezték a vezetést Luka Adzic góljával. Egészen a 83. percig úgy tűnt, pont nélkül marad a Ferencváros, amivel komolyan veszélybe került volna a továbbjutása az F csoportból. Aztán villant a Fradi és Kristoffer Zachariassen góljával meglett az egyenlítés. A csattanó a hosszabbítás 8. percében következett: Pesic bombagóljával meglett a győzelem. Sikerének köszönhetően a Fradi továbbra is a második, továbbjutást érő helyen áll, az utolsó fordulóban a csoportelső Fiorentinát fogadják a zöldfehérek. Ezen a mérkőzésen minden lehet: az FTC csoportelsőként is zárhat, de ki is eshet az UEFA Európa Konferencia Ligából.

Ezeket láttad már?