Hirdetés

Téli tekercs - ázsiai ízekkel telepakolva

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Itt lehet jelentkezni a The Voice-ra!

Jelentkezz az RTL új tehetségkutató showműsorába, a The Voice-ba!

Hiába szálltak ki a Cápák, a vállalkozó nem törődött bele és tovább győzködte őket

Balogh Petya szerint meg kell tanulni, hogy amelyik Cápa elúszott, az már nem harap, hiába lógatja be az ujját a vállalkozó. Holló Csaba, a láthatatlan kerékpárzárak feltalálója azonban Moldován Andrást és Tomán Szabinát is szerette volna meggyőzni az igazáról, még azután is, hogy jelezték, nekik nem áll szándékukban befektetési ajánlatot tenni.

Kovács Patrícia: Ha jobban figyelnénk egymásra ebben az országban, kiderülne, hogy mekkora baj van

Sokan azért nem segítenek egy látássérült embernek az utcán, mert nem tudják, mit kell tenni, pedig csak meg kellene kérdezni, hogy tudnak-e valamiben segíteni – mondta Kovács Patrícia, aki alapítványával, önkéntes munkával igyekszik a társadalmilag fontos ügyek mellé állni. Gyerekszínészként Haumann Péter és Kulka János volt a legmeghatározóbb számára, akikkel az Operettszínházban játszott együtt. Barabás Évinek a Portréban arról is mesélt, hogy miért tartaná luxusnak, ha unatkozhatna.

Dénes & Petra: „Nagyon erős párosnak tartom magunkat”

Kíváncsi vagy mit kell tudni Kocsis Dénesről és párjáról Mészáros Petráról? Ők maguk mesélték el, mit érdemes tudni róluk és a kapcsolatukról.

„Elfojtott agresszióval rendelkező dühöngő állatok, nem intelligensek” – Alekosz páros lábbal szállt bele a horgászokba, akik nem hagyták mindezt szó nélkül

Egy úr a vízparton is legyen úr! – mondja Nagy Alekosz, a VV4 egykori győztese, aki újabban agent provocateurként ügyködik a közösségi oldalán. Permanens társkeresése közben többször összeakasztotta már nem létező bajszát mindenféle társadalmi csoporttal, ezúttal – micsoda képzavar – a horgászokra vetette ki a hálóját.

Fekete Dávid állítja, egyik ügyfele bezárta egy telephelyre, és kényszerítette több milliós tartozás elismerésére

Mindent tagad, ártatlannak vallja magát, és meglepő kijelentéseket tett maratoni hosszúságú vallomásában kedden a bíróságon Fekete Dávid énekes, akit 322 millió forintos csalással vádolnak.

Szilvia 52 évesen nem a genetikának köszönheti elképesztő formáját, ő tudja, hogyan lehet fogyni 40 felett

Negyven-ötven felett a kilók gyorsabb jönnek fel, és lassabban mennek le, a fogyás nehezebb, az izmok leépülnek, és mindez csak a kezdet. Szilvi volt 70 kiló majd lefogyott 59-re és elkezdett izmot építeni. Saját bőrén tapasztalta a változást, így valóban tudja miről beszél mikor edzést tart. Nincs lehetetlen, csak más játékszabályokat kell betartania annak, aki 50 körül is jó formában akar lenni.

Szabó Győző és Rezes Judit menthetetlenül beleszeretett Kanadába

Győző és Judit több mint 4 év után utazott kettesben, Győző ötlete volt, hogy most csak róluk szóljon a kanadai kikapcsolódás. Mindketten szeretik a hideget, a telet, ezért tökéletes kikapcsolódás volt számukra. Az apropó az volt, hogy egy filmfesztiválra meghívták a Toxikoma című filmet és ha már ilyen nagy utat megtettek, kétszereplős darabjukat is előadták a helyi magyaroknak.

Ezeket láttad már?