Hirdetés
Instant

Hozzávalók

1
tepsihez
+
1 konzerv darabolt paradicsom (400 g)
3 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
só, bors
1 ág rozmaring
3 ág kakukkfű
2 - 3 levél zsálya
3 ág bazsalikom
1 db nagy padlizsán
1 db nagy cukkini
3 db paradicsom
olívaolaj
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Tökéletes francia lecsó: a ratatouille

Azt, hogy a franciák jól tudnak főzni azt eddig is tudtuk. A magyarok nagy kedvencét a lecsót viszont olyan elképesztően jól „feltuningolták”, hogy mi nyáron minden héten elkészítjük. Paprika helyett cukkini és padlizsán karikák dobják fel, és sok-sok friss zöldfűszer.
Kipróbáltam, jóóó lett!
35
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

1
tepsihez
+
1 konzerv darabolt paradicsom (400 g)
3 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
só, bors
1 ág rozmaring
3 ág kakukkfű
2 - 3 levél zsálya
3 ág bazsalikom
1 db nagy padlizsán
1 db nagy cukkini
3 db paradicsom
olívaolaj
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

Egy hőálló tálba öntjük a konzerv paradicsomot,  apróra vágunk egy fej vöröshagymát és a fokhagymát és a paradicsomhoz keverjük. A zöldfűszereket felaprítjuk, hogy legyen egy frankó fűszerkeverékünk, a felét rászórjuk a nyers paradicsomszószra. Fogjuk a paradicsomokat, a padlizsánt, a cukkinit, a többi vöröshagymát és amennyire tudjuk, egyforma karikákra vágjuk, majd felváltva sorba rendezve őket a tepsibe pakoljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd a maradék zöldfűszermixet rászórjuk a zöldségek tetejére és egy kevés olívaolajjal meglocsoljuk. 180 fokos sütőbe tesszük, hőlégkeverésen 60 percig sütjük.

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások