Hirdetés

Tökös-sajtos muffin

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Megőrjített a gondolat, hogy Jimmynek van egy másik élete is” – Háfra Mari nehezen viseli a szerető szerepét

A fiatal énekes sok nőt magába bolondított, így többen is kénytelenek voltak osztozni Jimmy szívén. Hogy hogyan alakul Jimmy sorsa, miután Mari belép az életébe, kiderül a harmadik epizódban. A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Zámbó Jimmy és Edit első találkozása A Királyban: szerelem volt első látásra?

Jimmy és Edit a lépcsőházban pillantották meg egymást először A Király című sorozatban, melynek első epizódja már streamelhető az RTL+-on.

„Nem fogok tudni jó fej lenni” – Rácz Jenő megbántotta kritikájával Tokár Tomit

A műsorvezető egy olyan tányért vitt a zsűri elé, amin Sárközi Ákos szerint is borzasztó elemek voltak. Ha kíváncsi vagy rá, hogy Tomi hogyan fogadta a kritikákat, akkor nézd meg a videót!

Így lett a szempilláit temető VV Merciből csodás menyasszony

A legszürreálisabb pillanatot talán Merci okozta a kolumbiai dzsungelben a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban, amikor eltemette műszempilláit. Merci vőlegénye, Krisztián megsajnálta dzsungelben senyvedő menyasszonyát és hazatértekor egy esküvői fotózással lepte meg szerelmét, ahol Merci igazi hercegnőként tündökölhetett.

15 fok a folyosókon, 18 a tantermekben, és még a laptopokat sem tölthetik – a (fizetős) diákoknak is spórolniuk kell a rezsin

Művészi homlokzat, hatalmas ablakok, belül pedig óriási aula és magas belmagasságú tantermek. Egy ilyen épületet még békeidőben sem olcsó kifűteni, pláne most, amikor a rezsiemelkedés miatt spórolni kell. De a diákoknak muszáj bejárni ezekbe az intézményekbe, hacsak át nem áll az iskola online oktatásra. Milyen nehezített körülmények mellett kell tanulni a diplomáért manapság?

Előzetes: „Ez a tányér, ez botrány” – Rácz Jenő kiakad a kóstoláson (11.29.)

Az egyik versenyző elvéti a sulykot, és egy olyan ételt rak le a zsűri pultjára, ami még nyers, így amellett, hogy az étel a kukában landol, még Jenő is haragra gerjed. Hogy a kék csapat melyik tagja követi el ezt a hibát, kiderül A Konyhafőnök VIP mai adásából, 20 órától az RTL-en.

„Ideges voltam, csúnyán beszéltem, és ez nem én vagyok” – a mennyből a pokolba zuhant a VV első kiesője

Lamin lett a Való Világ 11 első kiesője, akit szombat este a szavazók 41 százaléka szeretett volna a villa falain kívül látni, így mindössze 7 napig lehetett a villa-lakóközösség tagja. Lamin az első napokban még a legszórakoztatóbb villalakónak járó piros kendőt is megkapta a nézőktől, de a féktelen bulizása és trágár beszédstílusa végül a mennyből a pokolba repítette.

Kirobbanó dekoltázzsal hangolódik a karácsonyra Voksán Virág

„Én úgy gondolom, hogy ha valaki anyuka, attól még igenis magára is kell szánni nagyon sok időt” – mondja Virág, aki minden évben fotózással nyitja meg az ünnepi szezont. A DJ anyuka úgy gondolja, hogy a szülés után a nőknek nem szabad elhagyniuk magukat. Továbbá szerinte meg kell őrizni a tüzet a hálószobában is. Hogy ő mennyire tüzes, azt be is bizonyította egy fotózáson, ahová a Fókusz is elkísérhette.

Ezeket láttad már?