Hozzávalók
- 250 g tepertő
- 1 fej vöröshagyma
- 10 g vaj
- 1 ek mustár
- 1 db chilipaprika
- só, bors
A tálaláshoz
- kenyér
- lila hagyma
- snidling
Hozzávalók
- 250 g tepertő
- 1 fej vöröshagyma
- 10 g vaj
- 1 ek mustár
- 1 db chilipaprika
- só, bors
A tálaláshoz
- kenyér
- lila hagyma
- snidling
A tepertőt ledaráljuk, vagy aprítógépben alaposan lezúzzuk a négybe vágott hagymával együtt. Az így kapott hagymás-tepertős masszát összekeverjük a vajjal, a mustárral, az apróra vágott chilivel, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Friss pirítóssal, lila hagymával és snidlinggel a legjobb!
- Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett a chilis tepertőkrém receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!