Hozzávalók
- 200 g zabpehely
- 100 g törökmogyoró
- 50 g tökmag
- 50 g pekándió
- 1 tk fahéj
- 1 csipet só
- 125 ml kókuszolaj
- 125 ml méz
- 150 g aszalt gyümölcs vegyesen (barack, áfonya, meggy, mazsola)
Hozzávalók
- 200 g zabpehely
- 100 g törökmogyoró
- 50 g tökmag
- 50 g pekándió
- 1 tk fahéj
- 1 csipet só
- 125 ml kókuszolaj
- 125 ml méz
- 150 g aszalt gyümölcs vegyesen (barack, áfonya, meggy, mazsola)
A zabpelyhet, a magokat és a fűszereket összekeverjük. A kókuszolajat és a mézet összemelegítjük, leöntjük vele a száraz keveréket, és jól átkeverjük, majd sütőpapírral borított tepsibe simítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben, időnként átkevergetve (hogy mindenhol piruljon), kb. 15-20 percig pirítjuk. Ha elkészült, hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott aszalt gyümölcsöket, majd hagyjuk teljesen kihűlni.