Hozzávalók
- 4 szelet bacon
- 2 db hamburgerzsemle
- 2 tk mustár
- 2 szelet cheddar vagy trappista sajt
- 2 db tojás
- só, bors
- 0.25 csokor petrezselyemzöld
Hozzávalók
- 4 szelet bacon
- 2 db hamburgerzsemle
- 2 tk mustár
- 2 szelet cheddar vagy trappista sajt
- 2 db tojás
- só, bors
- 0.25 csokor petrezselyemzöld
A hamburger elkészítéséhez a baconszeleteket lepirítjuk egy száraz serpenyőben, közepesnél kicsit magasabb lángon, majd papírtörlőre szedjük őket.
A bucikat kettévágjuk, és a baconos serpenyőben lepirítjuk a vágott felüket, majd még forrón rákenjük a mustárt, és rakunk az alsó felükre 1-1 szelet sajtot, erre pedig 2-2 szelet bacon kerül.
A tojásokat ugyanabban a serpenyőben, amiben a bacon és a zsemle is pirult, megsütjük tükörtojásnak, és ezek is mehetnek a szendvicsalapra. Jöhet rá só, bors, durvára vágott petrezselyem, és kész is vagyunk. Az egész szendvicset megkoronázhatjuk még a kedvenc szószunkkal, de így is isteni.
Elkészítési idő: 20 perc
Ha tetszett a recept, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!
Még több cuccos hamburger nem csak reggelire:
Sörben párolt tarjás hamburger zöldfűszeres majonézzel