Hirdetés

Spárgás quiche

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Balogh Levente kifizette a földrajztanár elköltött megtakarítását – Cápák között Online Pitch

Mándli Péter a NapiSzámláló alkalmazással érkezett a Cápák elé. 2016 nyarán kezdett el érdekességeket gyűjteni, majd ezeket számokhoz fűzte. Célja, hogy rendhagyó módon tanítsa az embereket, ezért úgy döntött, 2023-ban elindítja webapplikációját. Ennek fejlesztéséhez most 5 millió forintra lenne szüksége, amiért cserébe 20 százalékos tulajdonrészt ajánlott fel a vállalkozásából.

Megmutatjuk, hogyan készülnek a versenyzők a Survivorre a Fülöp-szigeteken

Súlyos autóbalesete után hetekig volt lélegeztetőgépen, most húsz millió forintért száll harcba a Survivorben Anett. A világ legkeményebb túlélőshowjába jelentkezett még Viki, a két gyerekes fittnesbajnoknő, a kényelemhez szokott, luxust kedvelő vállalkozó, János és az állatkórházban dolgozó, extrém sportokat űző Dóra is. Mellettük további 14 versenyző méreti meg magát a világ legkeményebb túlélőshowjában, ahol idén először generációk csapnak össze. A Fókuszban hamarosan mindenkit megismerhetnek, még azelőtt, hogy október 2-án kezdetét venné a Survivor – Generációk harca az RTL-en.

Curtis kiakadt coachtársaira: Szégyelljétek magatokat!

Sárközi Roland produkciója után vita alakult ki a coachok között. Miklósa Erika dühös volt magára, amiért nem hallgatott az ösztöneire. Miután senki nem fordult meg a 17 éves énekes produkciójára, nem ő volt az egyetlen coach, aki utólag már bánta a döntését. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

A mi kis bakink – Repkedtek a bakik a polgármester irodájában

Nevetésbe fulladt szakszervezeti gyűlés, belógó aura a kamera előtt, cipőre szorult nadrág és összeakadt szavak: meggyűlt a bajuk a szöveggel és a ruhákkal A mi kis falunk színészeinek.

Balogh Benjámin: Bukott diák (Zámbó Jimmy)

Balogh Benjámin a The Voice harmadik meghallgatásán Zámbó Jimmy Bukott diák című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

A Cápák között stábja már a forgatás alatt lecsapott a Forever Bracelet termékére

„Eszméletlen volt, még teljesen a sokk hatása alatt vagyok” – lelkesedtek a Forever Bracelet vállalkozói, akik a pitch után találkoztak a két Cápával, Orbók Ilonával és Dr. Varga Eszterrel, akik befektetési ajánlatot tettek. Ilona elárulta a párosnak, hogy a bécsi kapcsolatainak köszönhetően külföldre is tudnak majd terjeszkedni a karkötőikkel, majd egy titkot is megosztott velük.

Nyerő Páros: nyolc évig vártak szerelmük beteljesedésére Henry Kettnerék

Már csak másfél hét és elstartol a Nyerő Páros legújabb szériája. A Fókusz stábja ezúttal Boráros Gábor MMA harcost és kedvesét, valamint Henry Kettnert és párját látogatta meg, akik megmutatták, miért pont az ő szerelmük érdemli meg a Nyerő Páros trófeáját.

Miklósa Erika: El is szégyelltem magam opearaénekes létemre, hogy mit is művelek – Teran Villarel Máté Antónió fog még meglepetés okozni a The Voice-ban

Teran Villarel Máté Antónió olyan hangulatot és bulit csinált a The Voice színpadán, hogy Curtis és Miklósa Erika nem bírt a székben maradni. Végül mind a ketten kampányoltak a 19 éves ecuadori-magyar fiúért, aki ugyan nehezen, de meghozta a döntést. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Ezeket láttad már?