Hirdetés

Áfonyaszörp

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Izgalmában majdnem szájon csókolta Istenes Bencét a Tippelj és vidd el! szerencsemalacos finalistája

Bár Edit a Cserélsz? játékban nem nyert, a keréknél mégis ő pörgette a legnagyobbat, így kerülhetett be a vetélkedő szerda esti fináléjába, ahova szerencsemalacát is magával vitte. A játékos 350 ezer forintot tévedhetett a TV fotel, az infraszauna és az elektromos roller árának megtippelésekor. Vajon szerencsét hozott neki kabalája? A videóból kiderül.

„Mindig nehéz a vége, az ember élete része lesz” – így élték meg a Mellékhatás színészei, hogy véget ért a második évad

A vártnál is nagyobb visszhangot váltott ki a Mellékhatás című sorozat második évada. Az RTL+-on futó sorozat arról szól, hogy milyen eszeveszett küzdelmet képes folytatni egy pár azért, hogy gyerekük lehessen. Kata és Zsolt sok sikertelenség után béranyát fogad, ami Magyarországon a mai napig törvénytelen. A forgatások és a témák a színészeket is összekovácsolták és megviselték, de a rajongóknak jó, hír, hogy a második évad után lesz folytatás. 

„Dupla idegösszeomlása” volt a spirituális bolti eladónak a fináléban

Az RTL vetélkedőjének hétfői fináléjában egy több mint 800 ezer forintos főnyereményért küzdött a bolti eladóként dolgozó Magyar Roland, aki szabadidejében imád süteményeket készíteni, és aki spirituális beállítottsága révén mert hinni a csodákban. 

Horváth Éva nyaralni jött Magyarországra

Alig érkeztek meg Baliról, Horváth Éva első útja a repülőtérről kis túlzással egyből a piacra vezetett, hogy beszerezze azokat az ételeket, amik már nagyon hiányoztak neki. Éva és családja 2022 januárjában hagyta el az országot és Balin kezdtek új életet. Most, ahogy ő fogalmaz, nyaralni jöttek Magyarországra és bár felröppentek a hírek, hogy örökre hazatérnek, szó sincs erről. Éva saját kertjükben mesélt arról, milyen a kétlaki élet két gyerekkel, miért fontos számára, hogy a gyerekei ismerjék és szeressék a növényeket és állatokat, és hogyan mélyült el egyre jobban a jógázásban.

„Ilyet csak filmeken lehet látni, hogy az autókat is elviszi a víz” – lecsapott a természet Magyarországra

Budapesten tornádó, az ország más részein pedig özönvíz volt. Elképesztő pusztítást végzett az időjárás kedden késő délután. Hatalmas mennyiségű csapadék hullott le, rekordidő alatt, ami villámárvizek kialakulásához vezetett. De volt, ahol a hömpölygő ár úgy ragadta el magával az autókat, mintha azok kartonpapírból lennének. 

Mindenhol jó, de legjobb külföldön?

1,4 millióan vallották magukat magyar származásúnak a 334 milliós Egyesült Államokban a legfrissebb népszámláláson. Eközben Magyarországról újabb Jászberény méretű városnyi, azaz 26500 ember költözött el. Legutóbb hat éve hagyták el ilyen sokan az országot hosszabb időre, a most elköltözők, kivándorlók majdnem fele Ausztriában kezd új életet. A Fókuszban amerikai magyarok is beszélnek az ottani milliós közösség életéről.

Hatalmas eséssel ért véget a Tippelj és vidd el! fináléja – így történt a baleset

Az RTL vetélkedőjének pénteki fináléjában Andrea annyira örült a nyereményének, hogy óriási lendülettel ki is próbálta azt. Arra azonban senki sem számított a stúdióban, ami ezután történt a függőfotellel.

Egy igazi újonc, Vastag Tamás is felbukkan A mi kis falunk legújabb epizódjában

Vastag Tamás arcai az elmúlt több mint egy évtizedből. X-Faktor, Álarcos énekes, Életünk története – különböző szerepek, amelyekben egyformán helyt állt már. Ezúttal viszont egy új szerepben láthatják a nézők, szombat este A mi kis falunkban tűnik fel az énekes-színész, sorozatban korábban még sosem szerepelt. 

Ezeket láttad már?