Hozzávalók
- 2 db cukkini
- 100 g parmezán
- 80 g fenyőmag
- 200 ml olívaolaj
- 1 csokor bazsalikom
- 2 gerezd fokhagyma
- 4 - 5 csipet só
Hozzávalók
- 2 db cukkini
- 100 g parmezán
- 80 g fenyőmag
- 200 ml olívaolaj
- 1 csokor bazsalikom
- 2 gerezd fokhagyma
- 4 - 5 csipet só
A cukkiniket alaposan megmossuk, kis kockákra vágjuk, a parmezánt pedig lereszeljük. A pesztó összeállításához egy turmixban krémesre zúzzuk őket a többi hozzávalóval. Csatos üvegben, hűtőben tároljuk.
- Elkészítési idő: 10 perc
Ha tetszett a cukkinipesztó receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!